zondag 9 januari 2011

FLAL Wandeltocht 8 januari 2011

Artikeltje in het Gezinsbald over de Vrijbuiter - Stel Wandeltocht trok Jo zijn aandacht en lanseerde FLAL) en netjes allemaal. De bospaden waren slecht en af en toe er glad nog. Om kwart over 9 bij de Vrijbuiter het vertrek. Gerrit (collega van mij) heeft ook meegelopen en zichtbaar genoten. Je komt onderweg altijd aardige mensen tegen. Ieder heeft zijn verhaal en boeiend om aan te horen.

de email tam tam weer. Nou wat mooi Henk, Frits, Menno, Luuk en Jo natuurlijk hadden niets en dus een lekkere nieuwsjaars wandeling stond ons te wachten. De organisatie was in handen van de Friese Lange Afstand Lopers (
Vanuit de Vrijbuiter door de bossen richting Langeloo, verder richting Norg. Over de gemeente camping uiteindelijk uitkomend op de stempelpost. 11,2 km zit er dan op en kop koffie in de cafetaria gaat er lekker in. Onderweg steeds lekker bij praten met je vrienden, zodat iedereen weer bij is. Vanuit Norg weer terug met een omweggetje naar Roden erg mooi gebied. Wel regen gehad onderweg maar steeds kleine buien, maar veel wind. De kop helemaal leeg gewaaid en er fris weer tegen aan. Voor mij is het een bevestiging dat de volgende week het trekvogelpad geen probleem geeft. Een mooie tocht in het mooie Drentse landschap. Totale afstand volgens mijn GPS 25,1 km.

 Als elke sneeuwvlok die er valt,
 een moment is uit je leven.
 Als elke glimlach die je ziet,
 je een goed gevoel zal geven.


 Als elke voetstap die je zet,
 ook een vooruitgang zal zijn.
 Als alle liefde die je ervaart,
 je laat beseffen dit voelt fijn.


 Dan is er toch alle reden,
 om blij de toekomst in te kijken
 en tot die ene conclusie te komen:
 ook 2011 zal je verrijken.
 
gedichtje van Jo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten