maandag 13 juni 2011

Kort alleen

Ja even alleen op pad me ergens onderweg laten uitzetten en dan naar huis lopen. Geen droppingachtige toestanden maar gewoon ff in beweging zijn. Zondag 12e juni gewoon lekker vanaf de witterhaar achterlangs terugnaar huis. Bijna 6 kilometer en in 50 minuten gelopen. Het was heerlijk weer dus een heerlijke besteding van de zondagochtend.
Vandaag de 13e weer in Witten bij de afslag naar de plas laten uitzetten. Om de plas, daarna langs de visvijver, vervolgens door Kloosterveen naar de domeinenweg op naar de Norgervaart. Stukje richting Huis ter Heide en dan het nieuwe fietspad om via de Meesterswijk naar Bovensmilde en naar huis.
Achter op het fietspad langs de rand van het Fochteloerveen begon het te mieseren en dat ging door op de Meesterswijk. Ik heb nog even mijn stormplu op gehad maar dat loopt van geen meter.
Slim onder de bomen om zo min mogelijk nat te worden helpt net zo goed. Thuis de GPS Tracker uitgezet (APP op HTC) en das wel leuk hoor. Prima statistieken geeft ie aan. Mooie toepassing en voldaan gevoel over het lopen. Totaal zo'n 20 kilometer toch weer lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten