dinsdag 3 oktober 2017

Voltooid

Tijdens het ontbijt lijkt het weer goed op de zondagmorgen en zelfs beter in vergelijking met de vorige dag. De zaterdag begon namelijk ook niet onaardig. Toch nu een groot verschil de zon schijnt met meer overtuiging. Dus spullen in de rug/heuptas en op naar Enschede om daar de auto bij het eindpunt te parkeren. Dit keer in de parkeergarage bij het station en vervolgens met z'n 5n in 1 auto naar de parkeerplaats in het bos bij Buurse. Via een verregend bospad vol met plassen bereiken wij uiteindelijk de parkeerplaats. Menno stuurde de auto er door als een ervaren 'dakar' rijden.
Nog steeds droog als wij onderweg gaan. De zon schijnt heerlijk en de jassen blijven uit. Het is zelfs zo heerlijk dat we bij het eerste bankje even stoppen. Jacob heeft een verrassing, namelijk cocos macronen. Driedubbel genieten, namelijk de mooie omgeving, het heerlijke weer en de macronen, wat een prachtig begin. Mooie paden door een gevarieerde omgeving en voordat wij er erg in hebben zien wij het bord met Enschede.
Ik moet zeggen, dat ook hier een mooie weg is gekozen. Zoals het gehele trekvogelpad ook hier in Enschede. Langs fietspaden met veel groen, langs sportvelden, door volksbuurtjes en een prachtig park en uiteindelijk het centrum. In het centrum veel politie op de been voor een of andere demonstratie. Eindpunt is op de oude markt bij de grote kerk. De volledige route van 414 kilometer voltooid. Start van de route 16 januari 2011 en dus op 1 oktober 2017 voltooid. (alle verslagen)
Frits, Henk, Menno en ik hebben alle routes samen gelopen. In het eerste weekend liep Jo mee en de laatste 2 weekenden Jacob. Er is in de 6,5 jaar veel gebeurd, wat o.a. een reden was dat het even een paar jaar stil heeft gelegen. De volgende LAW wordt het Marskramerspad van Bad Bentheim naar Den Haag.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten