donderdag 14 mei 2015

Schillen en spekveen

Hemelvaartsdag niet echt dauwtrappen, maar wel lekker op tijd onderweg om samen met Wies een route in Norg te lopen. Wies is ook nog niet gewend om lange afstanden te lopen, vandaar ook nu 10 kilometer. De afstand was niet lang, maar de wandeling was zeer waardevol.
We zijn gestart bij het Bospaviljoen en vanuit daar eerst door de bossen en veel gesproken over de opleiding die ze volgt. Ze volgt een opleiding als counselor met als basis de visie van Psychosynthese werken. Heel veel raakvlakken met het Mindfulness coachen en het is een opleiding die mij ook erg interesseert.  Wies heeft onlangs weer een deel examen gedaan en gaat weer voor het volgende blok.
We hebben voor haar drukke periode van haar examen gesprekken gehad of we voor elkaar wat kunnen betekenen en iets voor ons zelf beginnen.
Dat was een groot deel van route het onderwerp van gesprek, maar ook mooie andere onderwerpen die weer kracht hebben gegeven. De omgeving is erg mooi en ik denk dat ik deze route ook eens ga lopen met Bart ook iemand die nauwelijks kilometers in de benen heeft en ontdekt dat wandelen toch een mooie bezigheid is.
Wandelen krijgt de voeten in beweging, laat het bloed stromen en brengt de geest in beweging. Bewegen is leven ...
Deze spreuk was voor de wandeling echt wel van toepassing. Veel ideeën, inspiratie en motivatie op gedaan. Nieuwe paden bewandelen en vooral verder nadenken over de mogelijkheden. Er zijn toch wel delen waar zogenaamde 'gaten in de markt zijn' en juist die gaan we verder onderzoeken. Binnenkort gaan we weer op pad en kijken hoe we verder kunnen gaan. Niet al te overhaast aan de slag, maar gedegen oppakken. Het voelt in iedere geval goed. Dus het zit echt niet in de lengte van de wandeling om het waardevol te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten